Izbornik jezika

Bosanski | English
 

O nama

Slika
Tuzlanski sajam d.o.o. je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom uspješnog sajamskog poslovanja, specijalizovana za projektovanje i opremanje raznih evenata, izgradnju sajmova, štandova i pratećih promotivnih elemenata.

Iznajmljivanje specijalnih šatora i pagoda, te druge pripadajuće opreme koja je neophodna kod organizacije manifestacija kao što su sajmovi, koncerti, konferencije, promocije i dr. naša su uža specijalnost.

U mogućnosti smo ponuditi izgradnju do 2,500 m2 površine štandova u jednoj postavci, u standardnoj sajamskoj Octanorm konstrukciji, te štandove po posebnom projektu, zavisno od želja komintenta.

U našoj ponudi je i promotivni šator dimenzija 20 m x 50 m (1,000 m2), pogodan za različite vrste manifestacija, kao i pagode dimenzija 5 m x 5 m (25 m2).

U vlastitom aranžmanu, za komintente nudimo i izradu raznih grafičkih materijala i kolora velikog formata, koristeći koristeći razne tehnike i materijale, a po dostavljenim grafičkim pripremama.

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koju od usluga, naš projektni tim će za Vas, u skladu s Vašim potrebama, izraditi nacrt i 3D vizualizaciju, te izraditi neobavezujuću ponudu.
 
 

Usluge


Reference

 

 

Kontaktirajte nas

0 0