TST

Poštovani,

Nakon 6 godina uspješnog održavanja Međunarodnog sajma energetike ENERGA u Tuzli, ponosni smo na njegovo izrastanje u jednu od najznačajnijih poslovnih manifestacija u oblasti energetike u regiji.

Okupljajući iz godine u godinu sve veći broj izlagača i interesenata, suočili smo se sa nedostatnim izlagačkim prostorom i njegovom infrastrukturom kao ozbiljnom preprekom nastojanjima da cjelokupnom organizacijom Sajma zadovoljimo potrebama i interesima izlagača te osiguramo njegov kontinuitet i stečene vrijednosti.

Preporuke i iskazani interes brojnih izlagača, resornih federalnih i državnih ministarstava i komora, kao i sve komparativne prednosti Sarajeva kao glavnog grada i administrativnog sjedišta, rezultirali su odlukom o budućem održavanju sajma ENERGA u Sarajevu u Centru Skenderija.

Sajam ENERGA 2017 održati će se od 6 do 8. juna/lipnja a njegovim sloganom MISLITI NA BUDUĆNOST izražavamo i naša nastojanja da organizaciju i sadržaje sajma ENERGA stalno prilagođavamo potrebama novog vremena.

Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se Vašem sudjelovanju na sajmu ENERGA 2017 u Sarajevu.